Sme hrdí na to, že môžeme našim váženým partnerom a návštevníkom predstaviť už existujúcu skotextilnú mriežku v novom rúchu. Od augusta 2019 máte u nás k dispozícií sklotextilnú mriežku Masternet Classic 145 v 10 a 20 metrových rolkách.

Produkt  Masternet Classic 145 vyrábaný vo vlastných výrobných závodoch už aj doteraz právom získal uznanie zákazníkov. Výrobok je certifikovaný podľa najprísnejších technických noriem, má stabilnú kvalitu a vynikajúci pomer ceny a kvality. Rastúci dopyt na trhu nás však prinútil uviesť na trh  10 a 20 metrové rolky tohto vynikajúceho produktu. Táto inovácia je dôležitým krokom aj z hľadiska kvality, pretože týmto ukončujeme výrobu sklotextilnej mriežky Masternet SOLID v 10 metrovom prevedení.

 

V našom výrobnom závode v Subotici s výrobnou kapacitou až 100 miliónov m2 ročne neustálim  vývojom a kontrolou kvality vyrábame  výrobky ktoré sú testované, certifikované a označené značkou TSUS v Prahe. Ak na svojom výrobku objavíte značku CE a logo Masterplast, môžete si byť istí zaručenou kvalitou a dlhodobou životnosťou.

 

Dúfame, že Vás nové prevedenie presvedčí  tak isto, ako aj naše už existujúce sklotextilné mriežky.

 

Paletové množstvá výrobku Masternet Classic 145 sú nasledovné:

 

– 50 m2 – 30 roliek / paleta

– 20 m2 – 70 roliek / paleta

– 10 m2 – 120 roliek / paleta