Webová stránka MASTER PLAST Slovensko získala novú tvár


S potešením oznamujeme našim váženým partnerom, že od augusta 2019 je na svete nová webová stránka Masterplast s.r.o. www.masterplast.sk.

Vyhovujúc súčasným požiadavkám a s cieľom zefektívniť online komunikáciu s našimi partnermi sme zistili, že je potrebné vytvoriť  webovú stránku, ktorá prispieva k poskytovaniu čo najaktuálnejších informácií našim partnerom.

 

Pozrime sa na to bližšie. Čo sa zmenilo, aké sú novinky? Okrem informácií o spoločnosti sa môže vážený návštevník stránky dozvedieť viac o službách a filozofii spoločnosti Masterplast s.r.o. Môžete tiež získať obraz o našej minulosti, fázach vývoja a postupnom rozširovaní našej výrobnej činnosti.

 

Produktové portfólio prešlo taktiež významnými zmenami. Prostredníctvom stránky môžeme poskytnúť oveľa viac informácií o našich produktoch. Aktualizovali sme sortiment výrobkov, ako aj súvisiaci vizuálny design!

 

Významne sa zmenila sekcia vyhľadávania kontaktov. Naším cieľom bolo, aby náš partner našiel zodpovednú osobu, ktorá mu vie pomôcť a vyhovieť jeho požiadavkám čo najrelevantnejšie. Pomocou mapy môžete ľahko zistiť, ktorý z našich obchodných zástupcov je v danom regióne alebo okrese kompetentnou osobou.

 

Vstavané prediktívne vyhľadávanie Vám umožňuje rýchlo a ľahko vyhľadávať produkty a iný obsah. V sekcii “Správy” je našim cieľom uviesť čo najviac užitočných informácií o našej spoločnosti, udalostiach, nových produktoch a novinkách.

 

Dúfame, že naša nová webová stránka osloví našich partnerov, priblíži našu spoločnosť a oživí obchodné vzťahy.